SUMMER SALE FOR ALL SWIM SUITS AND FREE EXPREE INTERNATIONAL DELIVERY – OFF 50%!

SHOP NOW

Kivituhka 0-6mm

14,26 

Kivituhka 0-6mm on valmistettu huolellisesti seulotusta luonnonkivestä, mikä antaa sille tasaisen ja viimeistellyn ulkonäön. Sen hieno partikkelikoko tekee siitä erityisen sopivan käytettäväksi monin eri tavoin ulkotiloissasi. Tämä hieno kivituhka toimii erinomaisesti esimerkiksi kulkuväylien ja polkujen pohjamateriaalina. Sen tasainen ja tiivis rakenne tarjoaa tukevan alustan, joka kestää hyvin kävelyä ja kevyttä ajoneuvoliikennettä. Lisäksi se soveltuu hyvin…

Category:

Description

Kivituhka 0-6mm on valmistettu huolellisesti seulotusta luonnonkivestä, mikä antaa sille tasaisen ja viimeistellyn ulkonäön. Sen hieno partikkelikoko tekee siitä erityisen sopivan käytettäväksi monin eri tavoin ulkotiloissasi.

Tämä hieno kivituhka toimii erinomaisesti esimerkiksi kulkuväylien ja polkujen pohjamateriaalina. Sen tasainen ja tiivis rakenne tarjoaa tukevan alustan, joka kestää hyvin kävelyä ja kevyttä ajoneuvoliikennettä. Lisäksi se soveltuu hyvin myös istutusalueiden peittämiseen, antaen puutarhallesi siistin ja viimeistellyn ilmeen.

Kivituhkaa voidaan käyttää myös koristekatteena istutusalueiden ympärillä tai pihojen reunustamiseen. Sen luonnollinen väri ja monipuolisuus tekevät siitä erinomaisen valinnan maisemointiprojekteihin, antaen tilaa luovuudellesi ja ideoillesi ulkotilojen suunnittelussa.

Valitse laadukas ja monipuolinen kivituhka 0-6mm ulkotilojesi kaunistamiseen ja parantamiseen. Luo kestäviä ja houkuttelevia ulkotiloja, jotka kestävät aikaa ja sään vaihteluita.

Erityiset käyttökohteet:

  • Kulkuväylien ja polkujen pohjamateriaali: Tarjoaa tukevan ja kestävän alustan kävelyä ja kevyttä ajoneuvoliikennettä varten.
  • Istutusalueiden peittäminen: Antaa puutarhallesi siistin ja viimeistellyn ilmeen, samalla kun estää rikkakasvien kasvua.
  • Koristekate: Käytetään istutusalueiden ympärillä koristekatteena tai pihojen reunustamisessa, antaen tilaa luovuudelle maisemointiprojekteissa.
  • Pihan viimeistely: Luodaan houkuttelevia ja kestäviä ulkotiloja, jotka kestävät aikaa ja sään vaihteluita.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kivituhka 0-6mm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *