SUMMER SALE FOR ALL SWIM SUITS AND FREE EXPREE INTERNATIONAL DELIVERY – OFF 50%!

SHOP NOW

Sepeli 16-31mm

17,26 

Sepeleemme koostuu huolellisesti seulotuista ja luonnonkivistä, jotka ovat kooltaan välillä 16-31mm. Tämä tekee siitä vankan ja kestävän materiaalin monenlaisiin käyttötarkoituksiin, oli kyse sitten pihojen, käytävien, tienvarsien tai istutusalueiden rakentamisesta. Sepeleemme 16-31mm sopii erityisesti tukikerrokseksi ja pohjamateriaaliksi pihakivetyksissä ja kävelyteiden rakentamisessa. Sen suurempi partikkelikoko antaa rakenteelle vankan ja kestävän perustan, joka kestää liikennettä ja sään vaikutuksia.…

Category:

Description

Sepeleemme koostuu huolellisesti seulotuista ja luonnonkivistä, jotka ovat kooltaan välillä 16-31mm. Tämä tekee siitä vankan ja kestävän materiaalin monenlaisiin käyttötarkoituksiin, oli kyse sitten pihojen, käytävien, tienvarsien tai istutusalueiden rakentamisesta.

Sepeleemme 16-31mm sopii erityisesti tukikerrokseksi ja pohjamateriaaliksi pihakivetyksissä ja kävelyteiden rakentamisessa. Sen suurempi partikkelikoko antaa rakenteelle vankan ja kestävän perustan, joka kestää liikennettä ja sään vaikutuksia.

Lisäksi sepeleemme soveltuu hyvin myös salaojitusjärjestelmiin ja sadevesien ohjaukseen. Sen hyvä vedenläpäisevyys auttaa pitämään maaperän kuivana ja estää seisovien vesien muodostumisen.

Luota laadukkaaseen sepeleemme 16-31mm rakennusprojektisi tukena ja luo kestäviä ja toimivia ulkotiloja, jotka kestävät aikaa ja säätä.

Erityiset käyttökohteet:

  • Pihakivetys ja kävelytiet: Sepeleemme sopii erinomaisesti tukikerrokseksi pihakivetyksissä ja kävelyteiden rakentamisessa, tarjoten vankan ja kestävän pohjan.
  • Salaojitusjärjestelmät: Hyvä vedenläpäisevyys tekee siitä ihanteellisen valinnan salaojitusjärjestelmiin ja sadevesien ohjaukseen.
  • Tienvarsien rakentaminen: Sepeleemme voi toimia myös tienvarsien pohjamateriaalina, tarjoten vankan ja kestävän perustan tienreunojen vahvistamiseen.
  • Istutusalueiden reunustaminen: Sepeliä voidaan käyttää myös istutusalueiden ja puutarhan reunustamiseen, luoden siistiä ja kestävää rajaa.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sepeli 16-31mm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *