SUMMER SALE FOR ALL SWIM SUITS AND FREE EXPREE INTERNATIONAL DELIVERY – OFF 50%!

SHOP NOW

Turvahiekka 1-8mm

47,12 

Etsitkö turvallista ja pehmeää päällystettä leikkipaikalle tai leikkialueelle? Tutustu laadukkaaseen 1-8mm turvahiekkaamme – erinomaiseen ratkaisuun lasten leikkipaikkojen turvalliseksi alustaksi. Valmistettu hienojakoisesta ja pyöristetystä hiekasta, 1-8mm turvahiekka tarjoaa pehmeän ja iskua vaimentavan pinnan, joka suojaa lapsia mahdollisilta loukkaantumisilta leikin aikana. Sen hienojakoinen rakenne estää kovien pintojen muodostumisen ja vähentää kaatumisten aiheuttamia vammoja, mikä tekee siitä ihanteellisen…

Category:

Description

Etsitkö turvallista ja pehmeää päällystettä leikkipaikalle tai leikkialueelle? Tutustu laadukkaaseen 1-8mm turvahiekkaamme – erinomaiseen ratkaisuun lasten leikkipaikkojen turvalliseksi alustaksi.

Valmistettu hienojakoisesta ja pyöristetystä hiekasta, 1-8mm turvahiekka tarjoaa pehmeän ja iskua vaimentavan pinnan, joka suojaa lapsia mahdollisilta loukkaantumisilta leikin aikana. Sen hienojakoinen rakenne estää kovien pintojen muodostumisen ja vähentää kaatumisten aiheuttamia vammoja, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan leikkipaikkojen turva-alustaksi.

Turvahiekkaa voidaan käyttää monipuolisesti erilaisissa leikkipaikoissa, kuten hiekkalaatikoissa, leikkitelineissä, kiipeilytelineissä ja keinuissa. Sen pehmeä ja joustava rakenne mahdollistaa turvallisen ja mukavan leikkikokemuksen lapsille, antaen heille vapauden tutkia ja leikkiä turvallisesti.

1-8mm turvahiekka täyttää tiukat turvallisuusstandardit ja se on testattu ja hyväksytty leikkipaikkojen turva-alustaksi. Voit siis luottaa siihen, että lapset voivat nauttia leikeistään turvallisesti ja huolettomasti.

Tilaa nyt laadukasta ja turvallista turvahiekkaa leikkipaikallesi ja luo lapsille turvallinen ja viihtyisä ympäristö, jossa he voivat leikkiä ja kasvaa ilman huolta loukkaantumisista.

Erityiset käyttökohteet:

  • Hiekkalaatikot: Ihanteellinen valinta hiekkalaatikoiden täyttämiseen, tarjoten pehmeän ja turvallisen pohjan lasten leikeille.
  • Leikkitelineet ja keinut: Päällystämällä leikkitelineet ja keinut turvahiekalla varmistat, että lapset voivat leikkiä turvallisesti ja mukavasti.
  • Kiipeilytelineet ja liukumäet: Turvahiekka antaa iskua vaimentavan pohjan kiipeilytelineille ja liukumäille, estäen vammoja kaatumisten yhteydessä.
  • Julkiset leikkipaikat: Erinomainen ratkaisu julkisten leikkipaikkojen turva-alustaksi, tarjoten turvallisen ja viihtyisän ympäristön leikkeihin ja aktiviteetteihin.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Turvahiekka 1-8mm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *