SUMMER SALE FOR ALL SWIM SUITS AND FREE EXPREE INTERNATIONAL DELIVERY – OFF 50%!

SHOP NOW

Leikkihiekka 0-4mm

29,76 

Haluatko luoda turvallisen ja viihtyisän leikkiympäristön lapsillesi? Tutustu laadukkaaseen 0-4mm leikkihiekkaamme – täydelliseen ratkaisuun leikkikenttien ja leikkipaikkojen päällystämiseen. Valmistettu hienojakoisesta ja pehmeästä hiekasta, 0-4mm leikkihiekka tarjoaa turvallisen ja miellyttävän alustan lasten leikeille ja aktiviteeteille. Sen hienojakoinen rakenne estää kovien pintojen muodostumisen ja vähentää loukkaantumisriskiä, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan leikkikenttien ja leikkipaikkojen päällystämiseen. Leikkihiekkaa voidaan…

Category:

Description

Haluatko luoda turvallisen ja viihtyisän leikkiympäristön lapsillesi? Tutustu laadukkaaseen 0-4mm leikkihiekkaamme – täydelliseen ratkaisuun leikkikenttien ja leikkipaikkojen päällystämiseen.

Valmistettu hienojakoisesta ja pehmeästä hiekasta, 0-4mm leikkihiekka tarjoaa turvallisen ja miellyttävän alustan lasten leikeille ja aktiviteeteille. Sen hienojakoinen rakenne estää kovien pintojen muodostumisen ja vähentää loukkaantumisriskiä, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan leikkikenttien ja leikkipaikkojen päällystämiseen.

Leikkihiekkaa voidaan käyttää monipuolisesti erilaisissa leikkimateriaaleissa, kuten hiekkalaatikoissa, leikkitelineissä ja keinuissa. Sen pehmeä rakenne mahdollistaa mukavan leikkikokemuksen lapsille ja antaa heille turvallisen ympäristön tutkia ja leikkiä.

0-4mm leikkihiekkaamme täyttää tiukat turvallisuusvaatimukset ja se on testattu ja hyväksytty leikkikenttien standardien mukaisesti. Voit siis luottaa siihen, että lapset voivat nauttia leikeistään turvallisesti ja huolettomasti.

Tilaa nyt laadukasta ja turvallista leikkihiekkaa lapsillesi ja luo heille viihtyisä ja turvallinen leikkipaikka, jossa he voivat toteuttaa mielikuvituksensa rajattomasti.

Erityiset käyttökohteet:

  • Hiekkalaatikot: Ihanteellinen valinta hiekkalaatikoiden täyttämiseen, tarjoten pehmeän ja turvallisen pohjan lasten leikeille.
  • Leikkitelineet ja keinut: Päällystämällä leikkitelineet ja keinut leikkihiekalla varmistat, että lapset voivat leikkiä turvallisesti ja mukavasti.
  • Leikkimökit ja leikkimajat: Leikkihiekka antaa mukavan alustan leikkimökeille ja leikkimajoille, luoden lapsille viihtyisän leikkipaikan.
  • Julkiset leikkipaikat: Erinomainen ratkaisu julkisten leikkipaikkojen päällystämiseen, tarjoten turvallisen ja viihtyisän ympäristön leikkeihin ja aktiviteetteihin.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Leikkihiekka 0-4mm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *