SUMMER SALE FOR ALL SWIM SUITS AND FREE EXPREE INTERNATIONAL DELIVERY – OFF 50%!

SHOP NOW

Kalliomurske 0-11 mm

16,12 

Valmistettu korkealaatuisesta kalliomateriaalista ja huolellisesti seulottu, 0-11mm kalliomurskeemme on ihanteellinen valinta moniin rakennusalan sovelluksiin. Partikkelikooltaan vaihteleva murske takaa optimaalisen tiheyden ja kestävyyden erilaisissa käyttökohteissa, olipa kyse sitten betonin valmistuksesta, tienrakennuksesta, maisemoinnista tai maanrakennustöistä. Tämä monipuolinen murske soveltuu erinomaisesti betonin sekoituksiin, sillä se tarjoaa tasapainoisen koostumuksen ja hyvän sitoutuvuuden muihin materiaaleihin. Lisäksi se soveltuu erinomaisesti tukirakenteisiin…

Category:

Description

Valmistettu korkealaatuisesta kalliomateriaalista ja huolellisesti seulottu, 0-11mm kalliomurskeemme on ihanteellinen valinta moniin rakennusalan sovelluksiin. Partikkelikooltaan vaihteleva murske takaa optimaalisen tiheyden ja kestävyyden erilaisissa käyttökohteissa, olipa kyse sitten betonin valmistuksesta, tienrakennuksesta, maisemoinnista tai maanrakennustöistä.

Tämä monipuolinen murske soveltuu erinomaisesti betonin sekoituksiin, sillä se tarjoaa tasapainoisen koostumuksen ja hyvän sitoutuvuuden muihin materiaaleihin. Lisäksi se soveltuu erinomaisesti tukirakenteisiin ja pohjarakenteisiin, tarjoten vakaan ja kestävän perustan rakennuksille ja teille.

0-11mm kalliomurskeemme täyttää tiukat laatu- ja turvallisuusstandardit, ja se on saatavilla suurissa määrissä tyydyttämään erilaisten projektien tarpeet. Olipa kyse sitten suurista rakennusprojekteista tai pienemmistä korjaustöistä, voit luottaa tuotteemme laatuun ja suorituskykyyn.

Valitse luotettava ja monipuolinen ratkaisu rakennusprojektiisi – valitse 0-11mm kalliomurskeemme ja varmista työsi laadukkuus ja kestävyys.

Käyttökohteet:

  • Betonin valmistus: Tasapainoinen koostumus ja hyvä sitoutuvuus tekevät 0-11mm kalliomurskeesta ihanteellisen valinnan betonin valmistukseen, tarjoten vahvan ja kestävän lopputuloksen.
  • Tienrakennus: Murskeen monipuolisuus ja kestävyys tekevät siitä sopivan valinnan tienpohjien rakentamiseen, tukirakenteisiin ja päällystystöihin.
  • Maisemointi: Murskeen eri kokoiset partikkelit antavat mahdollisuuden luoda monipuolisia maisemointiratkaisuja, kuten polkuja, pihoja ja istutusalueita.
  • Maanrakennustyöt: Kalliomurske tarjoaa vankan ja kestävän perustan erilaisille maanrakennustöille, kuten kaivannoille, täytöille ja pohjarakenteille.

Oli kyseessä sitten suuri rakennusprojekti tai pienempi korjaustyö, 0-11mm kalliomurskeemme on luotettava valinta, joka täyttää projektisi tarpeet ja vaatimukset.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kalliomurske 0-11 mm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *